SEÇİL ERZAN DAVASI GÖRÜLDÜ

Futbol ve iş dünyasından tanınan birçok ismi dolandıran Seçil Erzan gündemde ki yerini hâla koruyor. Fatih Terim,  Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerinde bulunduğu ünlü kişileri dolandıran Seçil E. hayali fon yaratarak birçok kişiyi dolandırdı.

25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen eski banka şube müdürü 226 yıl hapis istemiyle tutuklu halinin devamına karar verildi. Arda Turan dan 7 milyon 500 bin dolar, Emre B. 4 milyon 292 bin dolar Selçuk İnan 1 milyon 535 bin dolar, Muslera 500 bin dolar alan Seçil Erzan bu paraları hepsinin elden alması dikkat çekti. Arda Turan ın savcılığa verdiği dilekçe de fon a yatıracağı parayı tamamlamak için Denizbankdan 33 milyon tl kredi çektiğini ve Eyüpsultan’daki arazisini sattığını  söyledi. Emre Belözoğlu ise fon  için Acun ılıcalıdan 500 bin dolar borç aldığı öğrenildi.

Dolandırdığı kişiler arasında en dikkat çeken ise Çorlu Belediyesinde çalışan Hüseyin Eligül’ ün Seçil Erzan a 500 bin dolar vermesiydi. Bir sonraki duruşma 12 Ocak 2024 te gerçekleşecek.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın