POLAT ÇİFTİ TUTUKLANDI

Muhammet Yakutun kara para akladıklarını söyleyip ifşa ettiği Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandı. Sosyal medyada paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Dilan Polat sorgusunda hep ağladığı öğrenildi. Anneannesinin üzerine ayrıca 4 şirket kuran Engin Polat hakkında ki tüm suçlamaları reddetti. Anneannesi Zehra Yılmaz ise sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakıldı.

Dilan polat, Engin Polat ve Dilan Polat in kardeşi Sıla Doğu dahil olmak üzere 12 kişinin tutuklanmasına karar verildi. Haklarında çıkan iddiaları reddetseler de Polat çifti ile birlikte sorguya alınan avukatları Ahmet Gün sorgusunda 300 milyonluk sahte faturayı itiraf etmesi üzerine tutuklandılar. Polat çiftinin avukatı Burak Evci suçları kesinleşirse 30 yıla kadar hapis cezası alabileceklerini söylerken, bu cezanın artabilme ihtimali olduğunu söyledi. Hapis cezasını ne kadar olma ihtimalini öğrenen Dilan Polat çocuklarıma kim bakacak diye bağırdığı öğrenildi. Ayrıca Dilan Polat isterse 4 yaşında ki oğlunu yanına alabilme ihtimali olduğu öğrenildi.

Kara para aklama, yasa dışı bahis,örgüt kurma ve vergi kaçırma suçlarından hakim tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildiler. Soruşturma devam etmekte olup Polat çiftinin mal varlığına el konuldu. Toplam değeri 150 milyon olan 25 araca da el konuldu ve şirketlerine kayyum atandı.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın